Retourneren

Je kunt je bestelling tot 14 dagen na ontvangst retour sturen. Indien je gebruik maakt van het herroepingsrecht, zal het product in de originele staat, dus ongedragen met verpakking en pakbon geretourneerd moeten worden.

Wanneer je oorbellen besteld wordt één van de oorbellen geleverd in een sealbag. De ander kun je bekijken, beoordelen en voorhouden. Mocht je de oorbellen willen retourneren, dan kan dat enkel wanneer de sealbag ongeopend is. Het verschuldigde orderbedrag zal binnen 5 werkdagen na retournering van de product(en) teruggestort worden.

De retourkosten en risico van verzenden zijn voor eigen rekening.

Stappenplan

  1. Meld je retourzending hier aan door je ordernummer en e-mailadres in te vullen
  2. Beantwoord de vragen
  3. Vul je adresgegevens in, kies verzendmethode en reken het retourlabel af

Aankopen via www.pauliepocket.nl kunnen niet geretourneerd worden bij onze verkooppunten.

Ruil & retourvoorwaarden voor custom made orders

Onze sieraden kunnen naar wens aangepast worden. Zo kunnen we oorbellen bijvoorbeeld ook uitrusten met clips. Dit type product komt niet in aanmerking voor retournering. Mocht er een fout zijn gemaakt tijdens het productieproces van jouw sieraad, dan zullen wij uiteraard samen naar een passende oplossing zoeken. Neem in dit geval of voor verdere informatie omtrent retourneringen contact op met onze klantenservice op het emailadres: [email protected]

Gold statement beads